Trainingsomgeving Loopgroep Witmarsum.

Elke dinsdagavond en zaterdag wordt er getraind door Loopgroep Witmarsum.

We verzamelen ons op dinsdagavond in de gymzaal, Mr. de Vriesstraat 64, 8748 BW Witmarsum. We starten om 19.30 uur met een gezamenlijke warming-up. In Witmarsum maken we gebruik van een aantal pleintjes en de straten in het dorp. De ondergrond is asfalt, klinkerbestrating en stoeptegels. De straatverlichting is niet altijd optimaal (vooral in het buitengebied), vandaar dat de lopers verplicht zijn om veiligheidshesjes en voldoende verlichting te dragen. Dit om gezien te worden en om zelf goed de omgeving te kunnen scannen.

We blijven als groep zoveel mogelijk bij elkaar. We stofzuigen in de pauze of de snelle lopers maken een extra lus. We sluiten samen weer af.

Elke zaterdag wordt er ook gelopen. In de zomermaanden starten we om 9.00 uur en vanaf oktober t/m april om 14.00 uur. De locatie waar we verzamelen kan per week verschillen, we lopen in Witmarsum, Arum, Kimswerd, Zurich, Makkum, Schettens e.o. We willen op de zaterdagen gebruik maken van andere ondergronden, bijv. de atletiekbaan, een multi-court, sportveld, bos, strand, zeedijk en schelpenpaden.

Ook nu blijven we als groep zoveel mogelijk bij elkaar. We stofzuigen of de snelle lopers maken een extra lus. We sluiten samen weer af.

Wil je meelopen op zaterdag stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en je hoort dan de starttijd en locatie.

 

ALS LID VAN DE LOOPGROEP LOOP JE ALTIJD OP EIGEN RISICO MEE!!!