De laatste twee trainingen 22 en 29 december 2020 stonden in het teken van Running Bootcamp. Beide keren was het stormachtig met zo nu en dan een stortbui. De diehards, Trienke, Yvonne S, Anneke, Sabine, Ineke, Willy kregen van de commissie een bidon voor het aanwezig zijn om nogmaals het weer en de oefeningen te trotseren.

Route

Via Whatsapp: Lianne Haitsma

Al ben ik iets eerder gestopt dan de anderen, het was super weer om een rondje te lopen. Janny bedankt voor het uitzetten vd verschillende onderdelen die we uit moesten voeren.... Denk neushoorn???? 0.8.40

Of een tapbier misschien 10.42

Tapier 10.43

22 december werd er een route uitgezet met vijf bootcamp oefeningen onderweg. Er was alleen een prijs te winnen met het raden van de routeafbeelding. Menigeen vond het een neushoorn, of een rennend dasje (ook leuk), ijsbeer, paardenhoofd. Het origineelst werd Lianne met een tapbier. De jury had er nog nooit van gehoord, maar denkt dat Lianne in de rondreis door Amerika een tapbier tegen het lijf is gelopen.

De oefeningen waren divers, van heel licht tot super zwaar. Poeh!! Men vond het voor herhaling vatbaar, maar dan het liefts in de lente of zomer, met iets warmer weer. De trainer heeft het ter harte genomen en bewaard uiteraard de oefeningen. 

muur1 muur kniehef1 kniehef kniehef2
kerstboom kerstboom1 Rens bal bal1
bal2 bal3 ineke reactie Reactie1