In december stonden er verschillen challenges op het programma. Men kon via de gps, Runkeeper of andere app, de gelopen duurloopjes doorgeven en wie het mooiste figuur had gelopen kwam natuurlijk in aanmerking voor een prijs.

Vlieger

 

Pino
Mondjesmaat kwam er een figuur bij de jury binnen. Op 8 december kwam er van Willy een gelopen figuur binnen. De jury vroeg of dit een vlieger aan een touwtje voorstelde maar het gelopen figuur, door Steven, Houkje, Trienke, Yvonne en Willy, deed Willy toch meer aan een vlieger denken. 15 december liepen Steven en Willy een Pino figuur. Helaas vielen beide figuren niet in de prijzen. Wie had dan wel het fraaiste figuur gelopen?

Op 16 december liep Yvonne W heel toepasselijk een X-muts, we kwamen daardoor al helemaal in de kerststemming. Daarmee verdiende Yvonne een tweede prijs, een snelle Jelle. Maar net voor 2021 liep Anneke op 28 december in storm en regen haar rondje en maakte een prachtig hartje, een prachtige afsluiting van deze challenge had de jury zich niet kunnen wensen. Een dik verdiende eerste prijs, wel twee snelle Jelle's.

x muts hart